Movair

Heeft u last van tocht, koudeval of een slechte binnenluchtkwaliteit? Movair+ biedt dé oplossing voor deze problemen! Deze ventilerende onderdorpel leidt verse buitenlucht comfortabel naar binnen. Op deze manier ontstaat er een gezond binnenklimaat in combinatie met duurzaamheid en een laag energieverbruik. Movair+ is het kozijn dat ademt!

Verse lucht die via ventilatieroosters woningen binnenstroomt, kan door de kleine radiatoren in goed geïsoleerde huizen onvoldoende opgewarmd worden. Bewoners ervaren als gevolg hiervan een onaangename koudeval en sluiten de ventilatieroosters. Helaas ontstaat er hierdoor een slechte binnenluchtkwaliteit, met grote gevolgen voor onze gezondheid. Door Movair+ in uw kozijn te integreren ventileert u zonder tocht of koudeval.

Of uw kozijn nu uit hout, kunststof of aluminium bestaat, er is altijd een passend Movair+ systeem. Bovendien is Movair+ te koppelen aan verschillende ventilatietechnieken. Zo kan iedere ruimte geventileerd worden op de manier die u wenst.

Onze ventilatie oplossingen:
- Movair+ Basic
- Movair+ Convect
- Movair+ ECOmfort
- Movair+ Jaga Briza Fresh
- Movair+ Jaga Oxygen
- Movair+ Ecolution