Movair+ Ecolution: een revolutionaire combinatie

Een uitstekend geventileerde, comfortabele en bovenal gezonde woning creëren? Kies dan voor de Movair+ Ecolution. Met deze combinatie laat u een woning ademen. De Ecolution warmtepomp wint alle warmte uit woningventilatie terug. De Ecolution waardeert de warmte op zeer efficiënte wijze op tot hogere watertemperaturen voor tapwater en CV.

Nu zelfs tot € 2.300 subsidie met de doorbraak in natuurlijke ventilatie!

Een uitstekend alternatief voor balansventilatie

De voordelen van Movair natuurlijke ventilatie
✔ Natuurlijk ventileren zonder hinderlijke koude tocht
✔ Verse gefi lterde lucht langs de radiator de woning in
✔ Standaard geluidsreductie van 37-40 db
✔ Niet zichtbaar, geen roosters meer in de kozijnen
✔ Wordt niet afgesloten bij rolluik of screen
✔ Geen uitgebreid kanalenstelsel
✔ Eenvoudig aanpasbaar in de toekomst

De voordelen van Ecolution ventilatiewarmtepomp
✔ Warmtepomp met de warmste bron en het beste rendement
✔ Lagere energierekening voor de bewoner
✔ Lage investering door STEP en ISDE subsidie
✔ Sterke verbetering E.I. (energielabel)
✔ Kan naast ieder merk HR ketel
✔ Mogelijkheid tot volledig Full Electric
✔ Vrijwel geen onderhoud en kosten

 

Ecoution: de ventilatiewarmtepomp van Inventum

De Inventum Ecolution ventilatiewarmtepomp is het eerste toestel dat bij natuurlijke ventilatie warmte uit ventilatie retourlucht terugwint. De Ecolution wint alle warmte, én meer,
terug uit woningventilatie en waardeert deze warmte d.m.v. zijn warmtepompfunctie op tot max. 50 graden om het vervolgens af te geven aan tapwater en CV. Energetisch een uitstekend alternatief voor balansventilatie. In tegenstelling tot balansventilatie wordt de warmte afgegeven op die plekken waar de bewoner het graag wenst: de leef vertrekken. Niet voor niets reduceert de Ecolution meer energie en EPC punten dan iedere balansventilatie unit.

Movair: natuurlijke ventilatie

In combinatie met Movair heeft u een uitstekend geventileerde, comfortabele en gezonde woning. Movair is de oplossing voor de bekende koudeval, tocht en lawaai. Verse lucht komt via de Movair onderdorpel in de Convect luchtgeleider terecht. De aangevoerde lucht wordt geruisloos door het systeem omhoog geleid langs de radiator. Deze luchtstroom zorgt ervoor dat warme kamerlucht onder de radiator wordt aangezogen en vermengd met de aangevoerde verse lucht, waardoor de temperatuur van de verse lucht verder toeneemt. De ruimte wordt voorzien van gezonde, gefilterde lucht zonder dat hierbij tocht of koudeval ervaren wordt.

“Gezonde gefilterde lucht zonder toch of koudeval”

Subsidie

In 2016 zet de overheid in op energiebesparing en inzet van duurzame energie. De Ecolution ventilatiewarmtepomp sluit naadloos aan op deze ontwikkeling. Woningcorporaties hebben de mogelijkheid de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie), van € 1.000 of zelfs € 2.000 bij All Electric toepassing, te combineren met de STEP subsidie (Stimuleringsregeling Energie Prestatie huursector). Deze combinatie van ISDE en STEP subsidies kan oplopen van minimaal € 3.000 (3 labelsprongen) naar maximaal € 5.500 (6 labelsprongen). Bovendien profiteren bewoners in 2016 van de veranderingen in de energiebelasting: op gas +5ct en op elektra -2ct.

Meer informatie

Download hier onze folder!