Over Movair+

Veel mensen hebben last van tocht, koudeval of een slecht binnenklimaat in hun woning. Movair+ levert altijd een goed geventileerde woning. Een gezond binnenklimaat zorgt voor comfort en bevordert bovendien de gezondheid. Deze ventilerende onderdorpel leidt verse buitenlucht comfortabel naar binnen. Op deze manier ontstaat er een gezond binnenklimaat in combinatie met duurzaamheid en een laag energieverbruik. Movair+ is het kozijn dat ademt!

Gezonde ventilatie

Verse lucht die via ventilatieroosters woningen binnenstroomt, kan door de kleine radiatoren in goed geïsoleerde huizen onvoldoende opgewarmd worden. Bewoners ervaren als gevolg hiervan een onaangename koudeval en sluiten de ventilatieroosters. Helaas ontstaat er hierdoor een slechte binnenluchtkwaliteit, met grote gevolgen voor onze gezondheid. Door Movair+ in uw kozijn te integreren ventileert u zonder tocht of koudeval.

Onze ventilatiesystemen

Movair heeft de handen ineen geslagen met experts uit de gevel- en installatieindustrie. Samen kunnen we een passend Movair+ systeem voor iedere woning realiseren. Voor de levering van kozijnen werken we bijvoorbeeld samen met TimmerSelekt Groep en Ramenfabriek Op 't Hoog. De Movair onderdorpel kan gekoppeld worden aan verschillende ventilatiesystemen. Verse buitenlucht, die door Movair wordt aangezogen, wordt comfortabel de binnenruimte ingebracht. Of de voorkeur van bewoners nu uitgaat naar natuurlijke, mechanische, elektrische of hybride ventilatie: er is altijd een systeem dat aansluit op de wensen. 

Lees meer over onze ventilatie oplossingen


Movair+ Basic
Movair+ Convect
Movair+ ECOmfort
Movair+ Jaga Briza Fresh
Movair+ Jaga Oxygen
Movair+ Ecolution