Metamorfose met ISC Profielen

Onze raamdorpels zijn revolutionair te noemen. Met ISC Profielen geven we een belangrijke impuls aan de laatste ontwikkelingen in de kozijnenindustrie. De ISC raamdorpel is vormgegeven voor directe aansluiting onder alle voorkomende kozijnen van hout, aluminium en kunststof in gevels met een gemetseld buitenspouwblad. Deze woning is niet meer te herkennen na een grondige metamorfose. 

Deze woning was voorzien van een gemetselde vensterbank. Deze is vervangen door een raamdorpel van ISC Profielen. Deze raamdorpel is niet alleen een verfraaiing van de gevel, maar ook ijzersterk. Onze raamdorpels worden gemaakt  van glasvezelversterkt kunststof. Dat betekent dat deze dorpel voor 60% uit zuiver glas bestaat. Deze raamdorpel is vederlicht, heeft een enorme sterkte en breukvastheid en een minimale uitzettingscoëfficiënt. 

Door het lichte gewicht is deze gepatenteerde raamdorpel gemakkelijker te hanteren tijdens bewerkingen, transport, verwerking en plaatsing. De montage is bovendien erg eenvoudig. 

Lees hier meer over de ISC raamdorpel >>

 

Voor en tijdens montage (klik op de afbeelding om deze te vergroten)

   

Het resultaat:

    

Nieuws

Metamorfose met ISC Profielen

ISC Profielen partner van VKG

Ventileren en corona

Raamdorpel

Van sloop tot toekomstbestendige woningen met StralendWARM

ISC wint derde Preferred Supplier Award van KUFA