Movair van 17 t/m 19 april op Building Holland

Een gezond binnenklimaat wordt steeds belangrijker. Omdat te bereiken is goede ventilatie onmisbaar. Er moet dus meer verse lucht de woning ingebracht worden. De standaard  ventilatieroosters leveren echter klachten op zoals koude tocht, geluidsoverlast en vieze (ongefilterde) lucht.

Movair en Henrad/Stelrad hebben daarom een oplossing bedacht die verse lucht in de woning brengt zonder comfortverlies: de Movair+ ECO ventilatieradiator. Het belangrijkste doel van deze radiator is energieprestatie en comfort. Op 17, 18 en 19 april is deze oplossing te vinden op Building Holland.

Wat maakt de Movair ECO ventilatieradiator bijzonder?

Uniek aan de Henrad/Stelrad Eco radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft. Dit zorgt voor meer stralingswarmte, waardoor het comfort gevoel verhoogt en tevens behouden blijft bij lagere temperatuursystemen. Door de verhoogde stralingstemperatuur aan de voorkant is de achterste minder warm dan bij andere radiatoren. Er gaat dus minder stralingswarmte verloren via de muur.

Movair ECO ventilatieradiator:

StralendWARM

Naast de Movair ECO ventilatieradiator zal tijdens StralendWARM ook het 100% All Electric klimaatconcept StralendWARM te vinden zijn. Deze systeemoplossing voor de woningbouw (als All Electric voor EPC nul, NoM, Passiefhuis, Active house, transformatie projecten) is een samenwerking tussen Inventum, Henrad/Stelrad en Movair.

Wat maakt StralendWARM bijzonder?

StralendWARM is een compleet klimaatconcept, het wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. De warmte uit ventilatielucht wordt gebruikt voor het produceren van nieuwe warmte en warm tapwater. In het StralendWARM concept worden de comfort nadelen van de natuurlijke ventilatie weggenomen door de ventilerende onderdorpel van Movair. Geen koudeval of tocht zoals bij ventilatieroosters, plus een stevige geluidsreductie. De warmtewinst wordt verkregen door de werking van de Inventum Ecolution warmtepomp. De teruggewonnen warmte wordt energetisch efficiënt opgewaardeerd en via de ecoradiatoren van Henrad/Stelrad (klik ook hier voor meer info) afgegeven daar waar de bewoner dat wenselijk vindt. Kortom, StralendWARM levert de warmte die men het meest behaaglijk vindt, stralingswarmte en ook nog eens regelbaar.

StralendWARM:

Ecolution ventilatiewarmtepomp:

Meer weten over de twee concepten? Bezoek Building Holland!

  • 17, 18 en 19 april
  • RAI Amsterdam (Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam)
  • Standnummer 10.033

Gratis registreren is heel eenvoudig. Klik hier en registreer u gratis. Wij ontmoeten u graag in de RAI Amsterdam.

Voor meer informatie over de beurs, kijk op www.buildingholland.nl.

Terug naar het overzicht