Movair op Building Holland

Van 22 tot en met 24 maart is Movair samen met Inventum en Henrad/Stelrad te vinden op Building Holland. Samen met deze partners hebben we het StralendWARM klimaatsysteem ontwikkeld dat geïntroduceerd wordt op deze beurs.

StralendWARM

StralendWARM is een compleet klimaatsysteem. Het wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. Het gebruikt de ventilatielucht uit de woning en maakt er warmte en warm tapwater mee. De verse lucht stroomt onzichtbaar gefilterd de woning in. De meest comfortabele en energiezuinige radiator verwarmd de binnenkomende verse lucht. Geen koudeval via roosters. StralendWARM levert de bewoner warmte die men het lekkerst vindt, stralingswarmte en die is ook nog eens regelbaar.

Waarom StralendWARM?

Bij het zoeken naar energiezuinige klimaatconcepten, is het lastig de bewoner te voorzien van het door hen gewenste comfort. Overheid, bouw en installatiesector heeft de aanname dat LTV vloerverwarming het meest energiezuinig en comfortabel is. Wie vaker bij de klant/bewoner in een energiezuinige woning komt, weet dat dit lang niet altijd ervaren wordt. StralendWARM is een systeem waar de bewoner stralingswarmte van radiatoren kan ervaren en op de momenten dat hij dat wenst. Men is de baas over de eigen gewenste warmte d.m.v. de bedienbare kamerthermostaat.
StralendWARM werkt op natuurlijke ventilatie maar zonder de bekende raamroosters. Hierdoor ervaart de bewoner geen koudeval of tocht maar verse, gezonde en voorverwarmde lucht. Bij StralendWARM gaan we voor energiezuinigheid en het door de bewoner gewenste comfort. 

Voor meer informatie over StralendWARM, verwijzen we u graag door naar de website.

Terug naar het overzicht