Themabijeenkomst ‘de nieuwe standaard in ventileren’

Tocht, koudeval en slechte binnenlucht kwaliteit zijn voor veel mensen een dagelijks probleem in hun woning. Ondanks dat het langzaam steeds duidelijker wordt dat een goede ventilatie van groot belang is voor onze gezondheid, blijkt uit recent onderzoek dat veel huizen nog ver onder de maat presteren als het aankomt op de binnenluchtkwaliteit. Movair is de samenwerking aangegaan met de installatie- en gevelindustrie om een nieuwe standaard in ventileren te creëren.

Op 4 juni organiseert Movair daarom, samen met partners uit de installatie- en gevelindustrie, een themabijeenkomst over ventilatie. Tijdens deze dag praten we woonstichtingen, architecten, projectontwikkelaars en andere geïnteresseerden bij over de ventilatie van de toekomst en de samenwerking tussen de installatie- en gevelindustrie. Als samenwerkende bedrijven vertellen we u graag wat wij precies voor hen kunnen betekenen.

Programma
10.30: Ontvangst

11.00: Monicair rapport | Luchtkwaliteit woningen. Presentatie door Ing. Gerton Starink (Nieman Groep).

11.30: Movair | Alles over de mogelijkheden van deze ventilerende onderdorpel (Selekt Movair+). Presentatie door Jelte van der Zee (conceptmanager Movair).

12.00: Jaga | Vraaggestuurde ventilate met Low H2O. Presentatie door Jan Verdonck (specialist new business Jaga).

12.20: Movair | Window Upgrade, alternatief voor kozijnvervanging. Presentatie door Jelte van der Zee (conceptmanager Movair).

12.30: Lunch

13.00: Golfclinic / 9 holes shotgun

15.00: Borrel

Aanmelden
Wilt u deze themabijeenkomst niet missen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht